Erhvervslokaler i Danmark

En spændende opgave kan ofte også være en meget omfattende opgave, hvis man ikke lige ved, hvor smutvejene er. Det har jeg måttet sande mange gange, men heldigvis lærer jeg jo noget nyt hver gang. Og den opgave, jeg vil fortælle om her, indebar at finde en masse lokationer overalt i Danmark til etablering af kontorer og – i nogle områder – butikslokaler. Det hele for en virksomhed fra udlandet, som jeg ikke har lov at afsløre her. Smutvejen? Den får du her!

En portal for erhvervslokaler i hele landet

Via en bekendt havde jeg stiftet bekendtskab med et nyt koncept, der samler stort set alle ledige lokaler, når det gælder kontorer, butikker og faktisk også investeringsejendomme og kontorhotelpladser i hele Danmark. Det er super smart – og for os, der skal finde den slags for klienter, er det nærmest en gave!

Det er det koncept: https://respace.dk/

Nem søgning – helt ud i udkanten

Lad mig give dig et par eksempler på, hvor nemt det egentlig er at finde erhvervslokaler etc. med Respace.

Man kan søge efter for eksempel butikslokaler – og så får man en komplet oversigt fra hele landet. Men naturligvis er det ikke relevant for andre end for eksempel mig, der reelt er på udkig over hele landet. Derfor et andet eksempel:

Kontorlokaler i Aalborg

Ved at indsnævre søgningen, så den handler om en by – i dette eksempel om Aalborg – bliver det pludselig meget overskueligt. Her har jeg kigget på kontorlokaler i Aalborg: https://respace.dk/kontorlokaler/alle/nordjylland/aalborg/aalborg/

Læg mærke til de mange funktioner, der giver mulighed for at indsnævre søgningen. For eksempel kan man vælge kun at se kontorlokaler til leje, til salg eller begge dele. Og så er der funktionen med visning på kort, som jeg er ret vild med, da jeg jo af indlysende grunde ikke er lokalkendt i hver eneste by med kontorlokaler i Danmark.

Ligeledes er der en nem såkaldt brødkrummesti, der gør det intuitivt at udvide søgningen – for eksempel fra “kun” at se på Aalborg til at se på hele regionen Nordjylland.

Og nej – det er ikke kun det jyske, der har gavn af Respace.dk! For eksempel er der jo – naturligt nok – et hav af lejemål og salg at vælge mellem i København. Lad mig vise dig blot et enkelt eksempel på det her:

Lagerlokaler i København – ét enkelt klik, og du er fremme ved en god liste!

Den slags portaler er fremtiden, og faktisk har der været en del af dem gennem de senere år, men ingen af dem er så intuitive og nemme at arbejde med, som det er tilfældet her.  Giv det et forsøg – det er det værd!

Scroll to Top