Bredbånd og Internet

I dag skal internetforbindelser ( bredbånd ) være lynhurtigt, stabilt og billigt. Sådan har markedet udviklet sig, og den enorme konkurrence på bredbåndspriser og internet samt tv-pakker gør, at det er blevet billigere at være forbruger. Vi har ikke så mange tilbud på bredbånd og internet - men til gengæld er de tilbud de bedste, der findes. Du skal have en stabil internetforbindelse, masser af tv-kanaler og driftsikker telefoni for dine penge, og det får du med udbyderne, vi har her på siden. Stol trygt på det!

Hurtigt internet

Forventningerne til hastighed på internet er høje i dag, og udviklingen er gået stærkt! Vi skal faktisk ikke så mange år tilbage, før en download hastighed på 2MB var forrygende hurtigt. Og nogle af os er gamle nok til at huske de såkaldte dial-up forbindelser, hvor man via et modem ringede op til internetudbyderen, og så kunne man få en hastighed på måske 14.400 baud. Det var altså hurtigt dengang.

Bredbånd med TV og musik

I dag skal der være tv-kanaler og mange af dem. Og det skal være i HD, og der skal være et stort udbud af musik. Folk vil også gerne have for eksempel Netflix til deres TV.

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *