Altaner og trapper

På trods af det alt andet end fantastiske sommervejr lige nu, er jeg inspireret til at skrive om altaner, og det er jeg efter at have besøgt en hjemmeside for et firma, der blandt andet er specialister i særligt smukke altaner i primært smedejern. De laver også helt geniale trapper i øvrigt – og faktisk også diverse spændende ting til haven. Men det er altså altanerne, jeg vil koncentrere mig om i dette indlæg.

Altaner på mål

For mig er en altan noget meget vigtigt, for trods lusket vejr er det alligevel ganske mange timer om året, der kan tilbringes ude her i Danmark – og for mig er altanen det bedste sted i verden at være. Derfor kom jeg forbi hjemmesiden for firmaet Altansmeden, der i den grad inspirerede mig. De bygger altaner på mål – unikke og 100% tilpassede det hus og de omgivelser, hvor altanen skal monteres.

Se for eksempel dette:

Altaner
Custom altan 100% tilpasset naturen og huset

Læg mærke til, hvor smukt designet af altanen er indkorporeret i både naturen og bygningen – det er simpelthen så lækkert. Jeg forestiller mig at sidde der med en kop morgenkaffe og se duggen forlade græsset, høre fuglene synge og bare indsnuse livet.

Her er et andet lækkert eksempel fra Altansmeden:

Trapper og gelændere

Hvem laver de smukke altaner?

Det er som nævnt firmaet Altansmeden, der står bag. De hører til i Jylland, men de arbejder over hele Danmark. De er p.t. $12 ansatte, der alle er specialister i design, projektering og fremstilling af disse absolut unikke altaner, trapper, gelændere og andet støbejern.

De laver faktisk også porte i smedejern – lige fra ret simple låger til større porte med initialer og motorstyring m.m.:

Porte og låger i smedejern

Det er da ganske lækre sager, ikke?

Hvis du er lige så inspireret, som jeg er det, kan du tage et kig på deres hjemmeside her: http://altansmeden.dk/

Scroll to Top